A jóga egy olyan utazás,
amely során önmagad fedezheted fel...
Kismama jóga

Kismama jóga
Dúlaként és kismama jóga oktatóként azt gondolom, hogy a várandósság alatt nem csak a kismamák testével, de lelkével is fontos foglalkoznunk. Sőt, talán a lélekápolás ebben a csodás, ám érzékeny időben még nagyobb szerepet kell, hogy kapjon. Mert ha a kismama jól van, akkor a baba is jól van és minden kerek, egész és kiegyensúlyozott.
Egy női kör mindig annyi energiával rendelkezik, amiből Te is magabiztosságot, megerősítést, hitet és végtelen szeretetet kaphatsz.

Kismama torna és terhes torna az Ananda jógastúdióban

Éppen ettől több a kismama jóga a kismama tornától vagy a terhes tornától. A jóga módosított gyakorlatai segítenek a derékfájás, hátfájás megszüntetésében, kellemesen átmozgatják az egész testet.

A vajúdó pozíciók és légzőgyakorlatok gyakorlása segít azokat tudatosítani, hogy a nagy napon minél több lehetőségünk legyen a fájdalom enyhítésére, megélésére.
Megtanulod lecsendesíteni az elméd, hogy a szülés napján nyugodtan, tudatosan és boldogan tudd átélni magad és a kisbabád életét is meghatározó eseményt, a szülést-születést! Mert ettől kezdve a szíved a saját testeden kívül is dobogni fog.
 

Szeretettel várlak a várandósság 14. hetétől, hogy ezt együtt megtapasztaljuk.

Csoportos kismama jóga órák időpontjai

Hold terem

Hold terem

Kedd Csütörtök
17:30 Kismama jóga Kismama jóga
Csilla Csilla

Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges!!!


Bejelentkezés:

Kovács-Dandi Csilla
dúla, kismama jóga oktató

+36 30 445 10 59
csilla@anandastudio.hu