A jóga egy olyan utazás,
amely során önmagad fedezheted fel...
  • Előtér, öltözőkkel
  • Buddha lótusz virággal
  • Napterem
  • Hold terem
  • Recepció

Méhünk gyógyítása workshop 
Méhünk gyógyítása workshop Szilasi Andival az Ananda Jógastúdióban Kecskeméten

 

Tudjátok-e, hogy az összes férfi energetikai lenyomata, akivel valaha is szexuális kapcsolatot létesítettünk ott marad a méhünkben? Ugyanígy minden szexuális bántalmazás  és bűntudat, szégyen amit mi és a női felmenőink valaha is elszenvedtünk nem csak a tudatalatti programjainkban van jelen, hanem a testünk /méhünk, petefészkünk, hüvelyünk/ tartalmazza annak lenyomatát. Ugyanígy jelen van a testünkben minden magunk ellen elkövetett bántalmazás lenyomata is, minden olyan szeretkezésé, amit kizárólag a megfelelésből éltünk meg.

 

Ezekkel a sebekkel éljük a mindennapjainkat. Sajnos ezek a lenyomatok maradandó károkat okozhatnak. Blokkolhatják a mély intimitás megélését, a szexualitásunk kiteljesedést, súlyosabb esetekben komolyabb szexuális problémákat, valamint petefészek cisztát, miómát, meddőséget stb okozhatnak.

 

Egy olyan délutáni programra invitállak, ahol „ősi szertartás” keretében és a Theta Healing módszer segítségével egymást fogjuk gyógyítani, hisz mindannyiunkban ott van a tudás önmagunk és mások gyógyítására. Ami elválaszt bennünk ettől az ősi női tudástól az nem más mind  félelmeink lenyomata, hisz ezt a tudást évezredekig üldözték,  sőt boszorkánysággal vádolták. Azok a főként természet közeli népek - ahol nem érte ilyen súlyos bántalmazás- ezzel a módszerrel a nők saját magukat gyógyítják, sőt havonta egyszer elvonulnak és nővér-nővért gyógyító szertartás keretében segíti.

Tegyük mi is ezt!

A gyógyítás és az utazás során nagyon erős, intenzív folyamatot élhetünk meg. Ebben szeretnék szeretetteljes kísérőtök és segítőtök lenni. A folyamat alatt mindvégig biztonságban, a feltétel nélküli szeretet állapotába leszünk.

Kérek mindenkit, hogy kényelmes ruhát hozzon magával. Felhívnám a figyelmet arra, hogy mivel a folyamat lelkileg és fizikailag is megterhelő lehet, ezért nehéz ételeket aznap már ne fogyasszatok és figyeljetek arra, hogy kellő mennyiségű vizet igyatok.

Hasi műtét után és áldott állapotban nem lehet részt venni a programon.

 

A programom való részvételhez előzetes bejelentkezés és helyfoglalás szükséges.

Jelentkezni lehet Szilasi Andreánál ( szilasi.andi@gmail.com  tel: +3630 2379171 ) vagy a stúdióban Benkő Ildikónál ( ildi@anandastudio.hu tel: +3620 5698880 )

 

A program helyszíne: Ananda Jóga stúdió 6000 Kecskemét, Hoffman János út 4.

Dátum: 2014.október 11. szombat 10-15 óráig

Ára: 10 000 Ft