A jóga egy olyan utazás,
amely során önmagad fedezheted fel...
  • Előtér, öltözőkkel
  • Buddha lótusz virággal
  • Napterem
  • Hold terem
  • Recepció

Vélemények a kismama jógáról

"A kismama jóga testileg és lelkileg is segített felkészülni a szülésre. Az alkalmak mindig jó hangulatban teltek, még ha rossz kedvű voltam, akkor is felüdülve hagytam el a termet. Az itt tanult vajúdási pozíciók és légzés gyakorlatok a vajúdást nekem nagyon megkönnyítették. Mindenkinek ajánlom! És köszönöm Csilla!"

Linda (14-38.hétig)

"Szia! Őszinte leszek és hosszú! Szóval: Ha ezelőtt valaki azt mondta volna nekem h én jógázni fogok azt biztos kiröhögöm! Mégis amikor a kismamáknak javasolt mozgásformák között gondolkodtam, újra és újra ott kötöttem ki: Én kismama jógára szeretnék menni. Aztán eljött az első alkalom nálad, és olyan nehéz volt hogy eszembe jutott, lehet ez nem az én "sportom"! Egész végig küzdöttem hogy ne nevessek fel hangosan, hiszen nem vagyok egy befelé figyelő típus, a jógának meg ez az egyik alapja. Na hát én csak arra tudtam gondolni milyen idiótán nézhezek ki, ahogy próbálok ellazulni...és nagyjából ezzel vége is lett. Persze nem adtam fel és nagyon jól tettem. Ez volt az egyik amit megtanultam a kismama jógán és nagyon hasznos volt a szülésnél: Ellazulni, figyelni, koncentrálni! Ami még nekem hasznos volt, a fájdalomtűrésre kialakított mozdulatsorok felidézése...hogy könnyen át lehet siklani a "borzalmak" felett, ha nem küzdeni akarok a fájdalom ellen hanem együttműködni azzal! Ezen felül pedig nem másért, mint a társaságért is jó a kismamajóga! Minden alaklommal remek volt a hangulat, imádtam a hely légkörét, hogy olyan emberek vesznek körül akik szintén szeretnének egy kis pluszt adni maguknak és a babájuknak! Jah és a táncikálás az pont illett a humorérzékemhez! Köszönöm neked a lehetőséget hogy Közelebb kerülhettem a jógához! 8.án találkozunk: Puszi, zsófi"


"Én imádtam járni!Mindig jó hangulat volt!Jókat beszélgettünk!
Nálam minden kedden világbéke volt! "Dóra"


 "Vivien"  En ugye csak 3 alkalommal tudtam elmenni szules elott (elobb is indithattad volna a tanfolyamot ), de en is mindig feltoltodve tavoztam. Az volt a beke es nyugalom szigete."